Start
Costumière
Coupeuse
Lerares
Knip- naailessen
Workshops

Modevakschool "Tunica"

Modevakschool "Tunica"  bestaat vanaf september 1999 en is gevestigd aan de Groensingel nr. 11 te Middelstum.

De school biedt de mogelijkheid voor het volgen van opleidingen als ook het volgen van cursussen en workshops.


Voor een professionele opleiding tot:

Costumière

Coupeuse

Lerares

Kinderkleding Patroon tekenen


Cursussen:

Knip- en Naailessen

Knip- en Naailessen jeugd

Workshops


Het volgen van de opleidingen tot costumière, coupeuse en lerares bieden voldoende mogelijkheden om voor jezelf en voor anderen kleding op maat te tekenen en te maken, in een modezaak of atelier te werken, zelf een atelier op te zetten of les te geven.

 

Voor leerlingen die school bezoeken biedt modevakschool "Tunica" een garantie dat er gewerkt wordt volgens richtlijnen die getoetst worden op kwaliteit van lesprogramma en bovendien zijn toegesneden op de vraag van de arbeidsmarkt. De modevakschool is aangesloten bij de stichting modevakopleidingen Modanka. Dit houdt in dat er kant en klare lespakketten worden geboden waarmee kwaliteit van lessen is gegarandeerd.  

 

Lestijden:

Het cursusjaar start vanaf september en duurt tot half juni. De lesduur is 2,5 uur en de groepsgrootte is maximaal 4 personen. Zowel 's morgens, 's middags als 's avonds zijn er lessen. Tijdens de schoolvakanties vervallen de lessen. Instromen kan in overleg en indien er plaats is, op elk gewenst moment.


Docente:

De opleidingen en cursussen worden gegeven door een gediplomeerde lerares voor modevakscholen. De lessen worden in overleg met u aan de individuele behoeften aangepast.


Examen:

Aan het einde van elke opleiding bestaat de mogelijkheid tot het afleggen van een examen bij de stichting modevakopleidingen MODANKA.


Wilt u meer weten van Modevakschool "Tunica"  ?

Hieronder staan alle gegevens.

Telefoon:      0595-552763

Postadres:     Groensingel 11

                        9991 EB Middelstum

E-mail algemene informatie:

                        modevakschool-tunica@modanka.nl