Miriam
Knip- Naailessen
Costumière
Coupeuse
Lerares
Kinder patroontekenen
Contact

Modevakschool "Miriam"

Voor een professionele opleiding tot:

Costumière

Coupeuse

Lerares

Kinderpatroontekenen

Tevens

Knip- en Naailessen

Kneepjescursus


Meer werk maken van je hobby of van je hobby je werk maken?

Het volgen van de opleidingen tot costumière, coupeuse en lerares bieden voldoende mogelijkheden om voor jezelf en anderen kleding op maat te tekenen en te maken. 

In een modezaak of atelier te werken, zelf een atelier opzetten of les te geven.

Voor leerlingen die de school bezoeken biedt modevakschool "Miriam" een garantie dat er gewerkt wordt volgens richtlijnen die getoetst worden op kwaliteit van lesprogramma en bovendien zijn toegesneden op de vraag van de arbeidsmarkt. De modevakschool is aangesloten bij de stichting modevakopleidingen MODANKA. Dit houdt in dat er kant en klare lespakketten worden geboden waarmee kwaliteit van lessen is gegarandeerd.  


Lestijden:

Het cursusjaar start vanaf september en duurt tot juni. De lesduur is 2,5 uur en de groepsgrootte is maximaal 4 personen. Zowel 's ochtends als 's middags als 's avonds zijn er lessen. Tijdens de schoolvakanties vervallen de lessen. Tussentijds instromen in lessen behoort tot de mogelijkheid omdat lessen op het individu worden afgestemd.


Docente:

De opleidingen en cursussen worden gegeven door een gediplomeerde lerares voor modevakscholen. De lessen worden in overleg met u aan de individuele behoeften aangepast.


Examen:

Aan het einde van elke opleiding bestaat de mogelijkheid tot het afleggen van een examen bij de stichting modevakopleidingen MODANKA.


Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen? Stel ze gerust, we doen ons best ze zo snel mogelijk te beantwoorden.