Costumière
Coupeuse
Lerares
Kinderkleding
Knip- naaicursus
Kneepjescursus
Op Maat Cursus
Op Maat Cursus

Modevakschool "Sweet Buster"

Kneepjescursus


Heeft u enige naai-ervaring, maar vindt u het ook lastig om bijvoorbeeld een rits, mouw of zakken in te zetten of een split te maken. En omzeilt u deze technieken daarom maar zoveel mogelijk?

Daar kunt u nu verandering in brengen. Dit is een kortdurende cursus waarin u op een gemakkelijke manier de ‘moeilijke’ technieken leert. U zult zien dat ze lang niet zo moeilijk zijn als u altijd dacht. 


Onderwerpen

Er zijn speciale kneepjesmappen, waaruit u een keuze kunt maken. U kunt natuurlijk ook zelf met een onderwerp komen. De cursus richt zich op onderwerpen als de zakinzet, paspelleren, mouw inzetten, splitten, beleg verwerken, diverse soorten ritsen inzetten. Verder wordt er op textielwarenkennis ingegaan. 


Voor wie

Deze cursus is geschikt voor iedereen die enige ervaring heeft en voor mensen die in korte tijd veel willen leren, maar thuis weinig tijd hebben om eraan te werken.


Mogelijkheden

Deze cursus is goed te combineren met de op “maat” kleding cursus. Ook de kinderkleding en de knip- naaicursus kan een goede aanvulling bij deze cursus zijn. 


Cursusduur

De cursus duurt 16 lessen. Deze 16 lessen zijn onder verdeelt in 10 lessen voor de kneepjes en 6 lessen voor het toepassen in de kleding. 


Cursusmateriaal

Bij deze cursus is het cursusmateriaal voor de kneepjes inbegrepen. Deze bestaat uit de beschrijving, patroontjes en de stof voor de kneepjes .